Další setkání výběrů okresů Plzeňského kraje nás ve středu 17. 10. zavedlo za pořadatelem OFS Plzeň-Sever do Vejprnic... Druhý turnaj se tentokrát konal za účasti všech 7 výběrů .

Průběh turnaje okomentoval trenér výběru OFS Klatovy Pavel Vacek :

„Hned v úvodu turnaje nás remíza s výběrem Plzeň město netěšila. ale soupeř doplněný několika děvčaty z Viktorie Plzeň ( která mohou hrát i o 1rok starší ) nás dost potrápil. Nepovedený start jsme dokázali sice napravit vyrovnávacím gólem Denise Gashiho po sólo akci , ale poté nás ještě musel podržet několika bravurními zákroky Ondřej Dulka v naší brance.

Další soupeř , a to z kategorie lehčích , měly být Domažlice. Ale ouha , náš nepřesvědčivý výkon z 1.utkání pokračoval a prohra 0:1 , nás postavila do neočekávané role... Pravdou je , že  jsme si body i přes mírnou převahu nezasloužili , byli jsme mdlí...

Tady jsme si udělali malou bouřku v kabině a přeskupení sestavy se ukázalo jako správný tah. Najednou jsme fungovali jako dobře promazaný stroj a vystupovali soudržně jako tým , který ví co chce...

První to odnesl Plzeň-Jih , výhra 3:0 byla dobré znamení. Gólový apetit si udržel Denis Gashi dvěma góly , kdy mu na 1.přihrával Vašek Bauer a 2. vstřelil sám z přímého kopu . Třetí gól přidal Vašek Bauer po hezké kombinaci Benjamina Vacka s Denisem Gashim.

Pak jsme se začali chystat na tři utkání v řadě !Nejprve se nám podařilo výhrou 2:0 vrátit OFS Rokycany pruhu z minulého turnaje .

Gólový účet tohoto zápasu otevřel Vašek Bauer po chytře, a hlavně rychle vhozeném autu Bertíka Lobovského a následné pohotové střele Benjamina Vacka. Pojistku v podobě druhého gólu, který  dal po příhře opět B. Vacka neutuchající bojovník Martin Moláček !

Předposlední souboj nás čekal pořád vedoucí Tachov. A opět odcházel ze západu se sklopení hlavou - výhra 3:1 po otočení skóre z 0:1 těší , ale hlavně vypovídala o dění na hřišti ! Góly tentokrát dávali Denis Lajpold po rohu Kryštofa Bauera , pak opět Vašek Bauer ve spolupráci s Benji Vackem a skóre uzavřel Martin Moláček po vyslání do brejku od Denise Gashiho.

Že s dobrými výsledky roste sebevědomí a chuť , či neubývají síly ani v teplém počasí ukázal náš potěr v posledním utkání s Plzní-Sever. Další výhra po dobrém výkonu , góly opět Vašek Bauer po přihrávce Marka Hubáčka a poté se role proměnili , faul na Vaška Bauera potrestal bezpečně proměněnou penaltou právě Marek Hubáček . 

Stínem se stalo v závěru zranění Kuby Sládka z Horažďovic , pro kterého přijela sanitka a bohužel se v nemocnici potvrdila prognóza na zlomenou klíční kost. Kubovi tak přejeme brzké uzdravení a rychlý návrat mezi nás! “

        V závěru tohoto hodnocení poděkoval trenér výběru Pavel Vacek za dobrou spolupráci vedoucímu výběru OFS Václavu Zahradníkovi a asistentovi z TJ Sušice Pavlu Hubáčkovi. Slova chvály byla z úst trenéra mířena nejen na hráče , kteří se podíleli na vstřelení branek , ale i jistotou oplývající brankáři , spolehlivý obránci , pracovití záložníci a neúnavní útočníci, zkrátka za výkon ve Vejprnicích si to všichni zasloužili. 

Tabulka 2. turnaje ve Vejprnicích

1.

Klatovy

11:3

13

2.

Tachov

11:6

11

3.

Plzeň jih

9:7

10

4.

Plzeň město

9:6

9

5.

Plzeň sever

4:10

5

6.

Rokycany

3:9

5

7.

Domažlice

9:9

4

 Náš výběr U12 reprezentovali : 
V brance se střídali Ondřej Dulka ( Klatovy ) a Jindřich Pitra ( Luby ) ;V poli dále hráli Denis Gashi , Denis Lajpold , Robert Lobovský , Martin Moláček ( SK Klatovy 1898 ) ; Václav Bauer , Marek Hubáček , Lukáš Steininger ( TJ Sušice ) ;Kryštof Bauer , Tomáš Pančenko , Jakub Sládek , Karel Šmrha ( FK Horažďovice ) ;Václav Šiška , Benjamin Vacek ( FK Okula Nýrsko ) ;  

Tabulka po odehrání dvou turnajů

1.

Tachov

19:8

24

2.

Klatovy

21:7

23

3.

Plzeň jih

18:15

19

4.

Rokycany

14:16

17

5.

Plzeň sever

13:12

16

6.

Domažlice

9:21

10

7.

Plzeň město

9:24

9

 

V závěru si nelze nic jiného přát, aby v podobném herním představení i bodovém růstu jaký předvedl výběr mladších žáků Okresního fotbalového svazu Klatovy ve Vejprnicích pokračoval  také  ve třetím , závěrečném letošním turnaji , který se koná  22.11. 2018 ve sportovní hale Lokomotivy Plzeň .

 

Okresní výběry žáků

Okresní výběry žáků