Dne 12. května 2022 oslavil Josef Houška 80 let věku!

Jubilant Josef Houška byl v 80.-90 letech minulého století členem komise talentované mládeže a trenérem krajských výběrů tehdejšího Severočeského kraje. Byl také fotbalovým trenérem mládeže v Baníku Most. Poté založil mládežnický fotbalový klub Fotbalové školy Most, jejíž žáci se probojovali až do žákovské ligy. Jeho rukama prošla za jeho pestrou a dlouholetou trenérskou kariérou řada skvělých fotbalistů, z nichž to někteří dotáhli až do reprezentace ČR.

V poslední době je ve fotbalovém hnutí aktivní zejména pro kategorii nejstarších fotbalistů "seniorů 60+", kteří hrají svá utkání či turnaje jako walking fotbal, což je chodící fotbal, při kterém se nesmí běhat! Se svým týmem se několikrát zúčastnil mistrovství České republiky v této kategorii.

Velkou aktivitou hýří také při organizování různých sportovních aktivit pro seniory na Mostecku, které dokáže svým zapálením zdravě rozhýbat a přesvědčit je tak o tom, že vhodné sportovní aktivity mohou realizovat i lidé staršího data narození!   

Oslavenci Josefu Houškovi přišli v den jeho kulatých narozenin předat plaketu, reprezentační dres a dárkový koš vyslanci výkonného výboru Ústeckého KFS Jan Skýpala-člen VV a předseda komise mládeže ÚKFS, Zdeněk Kopas-člen trenérsko metodické komise ÚKFS a grassroots trenér mládeže a předseda TMK ÚKFS Jan Štefko. Jubilantovi popřáli hodně štěstí a spokojenosti, pevné zdraví a stálý mladický elán!

JOSEF HOUŠKA - 80!

JOSEF HOUŠKA - 80!