Veteránská liga ÚKFS byla zahájena zápasy prvního kola!

 

FK Novosedlice – FK Baník Most                                            4:12 (4:4)

Utkání se hrálo za územní převahy hostujících hráčů. Ti ale v prvním poločase se svými šancemi nakládali dost neefektivně a tak domácí z rychlých brejků a míči za obranu drželi s hosty krok. Po změně stran se už bývalí hráči Baníku Most dokázali prosadit i střelecky a tak se jim podařilo vysoko zvítězit. Utkání se hrálo navzdory celodennímu vytrvalému dešti na velmi dobře připraveném hřišti s kvalitním přírodním trávníkem.

O branky Novosedlic se rozdělili: Jiří Vobecký, Antonín Lang, Ladislav Mašek a Martin Senický.

Branky Baníku Most dali: Anton Stehlík ml. 4, Rostislav Broum 3, Jan Scheithauer 2, Jaroslav Hampejs 2 a Jan Vodráška 1.

Sestava FK Baníku Most: Václav Krupička-Miloš Vítek, Jiří Žiga, Emil Scheithauer, Roman Bystrý, Jan Vodráška (autor první historické branky veteránské ligy ÚKFS!), Luboš Antala (71 let!), Jaroslav Hampejs, Rostislav Broum, Jan Scheithauer, Anton Stehlík.   

 

FK Slavoj Žatec – FK Baník Souš                                                              6:0 (2:0)

Domácí tým reprezentoval v loňském celorepublikovém finále veteránského fotbalu Ústecký KFS a počínal si velmi zdatně, když jeho hráči skončili na bronzovém stupínku! Velmi silný tým se podařilo žateckým poskládat i v letošním roce. Hosté ze Souše a zejména jejich skvělý brankář Jiří Jelínek se snažili, ale na poměrně „mladý“ tým domácích to nestačilo.

Branky Žatce dali: Josef Baierl 2, Radek Svítek 1, Pavel Hassman 1, Radek Pospíšil 1, Marek Hodas 1.

 

Ve druhém kole se příští týden utkají:

V úterý 11.4. od  18:15:                 FK Baník Most-FK Slavoj Žatec, hřiště FSJM v Mostě     

Ve čtvrtek 13.4. od 18:30:            FK Baník Souš-FK Novosedlice, areál FK Baníku Souš, UMT