Akce se zúčastnilo celkem 160 dětí, kteří společně se svými učiteli postupně vyzkoušely celkem dvanáct stanovišť, nejen o fotbale.

Nábor zahájil Grassroots trenér mládeže Ústeckého kraje pan Jan Štefko, který byl po celou dobu akce společně s Grassroots trenérkou OFS Litoměřice Barborou Cankářovou nápomocen.

Děti si užívaly jednotlivá stanoviště, kde mezi sebou soutěžily např. v přetahování, skákání v pytli, rychlostním slalomu, házení do obručí a samozřejmě v dalších disciplínách nesmíme zapomenout na fotbal, kde děti hrály jeden na jednoho, dva na dva a také střelbu na brankáře. Především šlo hlavně o to, přilákat děti celkově ke sportu a nejen k fotbalu. Rozhýbejme společně všechny děti, znělo na náboru v Liběšicích.

Akce se celkově velmi vydařila. Všichni co zde byli přítomni, si vše chválili a předseda klubu, Jiří Božík, měl nejeden telefonát od rodičů dětí, kteří se hned hlásily na fotbal. Všichni hodnotili akci velice kladně a doufají, že nezůstane jen u toho, ale že děti opravdu začnou sportovat. Nábor podpořil i OFS Litoměřice v čele s předsedou Janem Novotným.