FAČR své členy počátkem února obešle s prosbou o doplnění jejich e-mailových adres. Slibujeme si od výše zmíněného a aktualizace kontaktních údajů především další usnadnění a zefektivnění vzájemné komunikace, která by měla odpovídat běžným standardům 21. století.

Asociace rozhodně nehodlá kluby ani nikoho ze svých členů zatěžovat zbytečnými byrokratickými úkony, celá věc všem zabere pouze chvíli a několik kliknutí myší. Poté, co pověřený administrátor v Informačním systému vyplní emailové adresy členů klubu, přijde vzápětí do Vašich schránek formulář, kde pouze potvrdíte správnost dodaného údaje. Pokud jde o osoby mladší 18 let, jež nedisponují emailovými adresami, kontaktujeme tímto způsobem jejich zákonné zástupce.

Prosíme tímto o potvrzení Vašich emailových adres do 30. června letošního kalendářního roku.

Členové FAČR, kteří mají 60 let a více, nejsou povinni zadávat/potvrzovat e-mailovou adresu v rámci projektu digitalizace Členství FAČR. Sami se mohou dobrovolně rozhodnout, zda se do projektu zapojí.

 

Na nově vytvořených webových stránkách clenstvi.fotbal.cz najdete veškeré podrobnosti, odpovědi na nejdůležitější dotazy i návody, jak potvrdit e-mailovou adresu z pozice současného i nového člena FAČR, ale také jak zadat e-mailovou adresu do IS z pozice administrátora klubu.  

Ujišťujeme zároveň, že dodáním Vašich emailových adres nebudete vystaveni povinnosti odběru reklamních či marketingových sdělení, pokud si takovou možnost sami nebudete výslovně přát. Je tak pouze na Vás, zda se zapojíte do různých soutěží o fotbalové suvenýry či vstupenky na utkání české fotbalové reprezentace!

Pevně věříme, že si vyjdeme vstříc. Možnost ještě lépe a rychleji komunikovat elektronickou formou s Vámi všemi napřímo je pro nás velkou výzvou!