V sobotu 23.6. 2018 se uskutečnil v areálu FK Česká Kamenice již 6.ročník turnaje rozhodčích - Memoriál Josefa Košece.

Tento ročník pořádal OFS Děčín za podpory Ústeckého krajského fotbalového svazu. Turnaj zahájili předseda OFS Děčín Libor Šimeček a Veronika Košecová, krátkým úvodním slovem a tradiční minutou ticha jako vzpomínka na kolegu rozhodčího a kamaráda Josefa Košece.

Krátce před desátou hodinou byly zahájeny zápasy ve skupinách. Ve skupině A se utkala družstva OFS Ústí nad Labem, OFS Chomutov, OFS Most, OFS Děčín a Středočeský KFS ve skupině B potom OFS Louny, OFS Teplice, OFS Litoměřice, HET LIGA a  OFS Hradec Králové

Do semifinále se probojovala družstva Středočeský KFS, OFS Litoměřice, OFS Louny a OFS Chomutov. Tato utkání o umístění se uskutečnila v odpolední části turnaje a vyšel z nich nakonec celkový vítěz turnaje OFS Litoměřice

Turnaj nabídl určitě mnoho zajímavých fotbalových momentů a v pohodové atmosféře dospěl až k celkovému vyhodnocení. Nejlepším hráčem byl vyhlášen Tomáš Kyncl (OFS Louny), nejlepším střelcem David Malý (Středočeský KFS) a nejlepším brankářem Jakub Dušek (OFS Chomutov).

Nejlepšími týmy byly nakonec na 4. místě OFS Louny, na 3. místě Středočeský KFS na 2. místě OFS Chomutov a již zmiňovaným vítězem putovního poháru se stal zaslouženě celek OFS Litoměřice.

Poděkování za účast ale patří všem zúčastněným, rozhodčím a v neposlední řadě oddílu FK Česká Kamenice za perfektní zázemí a servis v celém průběhu turnaje.

6. ročník Memoriálu Josefa Košece

6. ročník Memoriálu Josefa Košece