Okresní fotbalový svaz Ústí nad Labem uspořádal v neděli 22.května 2016 od 9 hodin v areálu Městského fotbalového a atletického stadionu Ústí nad Labem TURNAJ PŘÍPRAVEK.

Turnaje se zúčastnilo 19 týmů, které pravidelně hrají satelitní turnaje přípravek v okrese Ústí nad Labem, mimo jediný omluvený tým, kterým bylo družstvo TJ Spartak Tisá. Týmy byly rozděleny do dvou kategorií, starší přípravky (hráči ročníku narození 2005 a mladší) a mladší přípravky (hráči ročníku narození 2007 a mladší).

  • Starší přípravky - Neštěmice A, Neštěmice B, Chuderov, Chabařovice, Povrly, Skorotice, Vaňov, Brná, Velké Březno, Mojžíř.
  • Mladší přípravky - Neštěmice, Chuderov, Chabařovice, Povrly, Skorotice, Vaňov, Přestanov, Libouchec, FK Ústí nad Labem U7. 

V každé kategorii byly týmy rozděleny do dvou skupin po pěti (resp. po čtyřech). V každé skupině se utkal každý s každým v utkání hraném 1 x 14 minut. Během turnaje se nezaznamenávali výsledky, šlo především o radost ze hry a zážitek jak hráčů, trenérů nebo rodičů ze zahrání si na ligovém stadionu.

Na konci turnaje dostalo každé mužstvo tašku sladkostí a navíc byl každý hráč odměněn za celosezonní výkony v turnajích medailí. I díky příjemnému fotbalovému počasí si všichni zúčastnění turnaj užili, k vidění bylo mnoho skvělých individuálních i týmových výkonů.

Děkujeme všem sponzorům a zúčastněným týmům za krásně strávené nedělní dopoledne a doufáme, že se minimálně ve stejném složení sejdeme znovu za rok.      

Fotoalbum: http://ofsusti.rajce.idnes.cz/Turnaj_pripravek_OFS_Usti_nad_Labem_-_22.5._2016/

Videosestřih: https://www.youtube.com/watch?v=avmnkLsZ7KM&feature=youtu.be

 

Miroslav Vlasák, předseda KM OFS Ústí nad Labem