V sobotu 25.6. 2016 se uskutečnil v areálu FK Chuderov již 4.ročník turnaje rozhodčích - Memoriál Josefa Košece.

Tento ročník pořádal OFS Ústí nad Labem za podpory Ústeckého krajského fotbalového svazu. Turnaj zahájili předseda OFS Ústí nad Labem Josef Zitko a Veronika Košecová krátkým úvodním slovem a tradiční minutou ticha jako vzpomínka na kolegu rozhodčího a kamaráda Josefa Košece.

Krátce před desátou hodinou byly zahájeny zápasy ve skupinách. Ve skupině A se utkala družstva OFS Hradec Králové, OFS Teplice, OFS Most, OFS Děčín a OFS Ústí nad Labem, ve skupině B potom OFS Louny, OFS Litoměřice, FAČR, OFS Rakovník a OFS Chomutov.

Do semifinále se probojovala družstva OFS Hradec Králové, OFS Teplice, OFS Louny a OFS Litoměřice. Tato utkání o umístění se uskutečnila v odpolední části turnaje a vyšel z nich nakonec celkový vítěz turnaje OFS Louny.

Turnaj nabídl určitě mnoho zajímavých fotbalových momentů a v pohodové atmosféře dospěl až k celkovému vyhodnocení. Nejlepším hráčem byl vyhlášen Matěj Ležík (OFS Hradec Králové), nejlepším střelcem Jan Hynek (OFS Louny) a nejlepším brankářem Milan Starý (OFS Litoměřice). Nejlepšími týmy byly nakonec na 3. místě OFS Teplice, na 2. místě OFS Litoměřice a již zmiňovaným vítězem putovního poháru se stal zaslouženě celek OFS Louny.

Poděkování za účast ale patří všem zúčastněným, rozhodčím a v neposlední řadě oddílu FK Chuderov za perfektní zázemí a servis v celém průběhu turnaje.

 

Výsledky: https://souteze.fotbal.cz/subjekty/subjekt/292?documentFolderFilter-folder-id=228#dokumenty

Fotogalerie: http://ofsusti.rajce.idnes.cz/Memorial_Josefa_Kosece_-_4.rocnik_turnaje_rozhodcich_-_25.6.2016_-_Chuderov/#

 

MEMORIÁL JOSEFA KOŠECE 2016

MEMORIÁL JOSEFA KOŠECE 2016