Velkého úspěchu dosáhli kluci ročníku narození 2005. Nejtalentovanější hráči z okresu Ústí nad Labem bojovali v průběhu celé sezóny na čtyřech turnajích s výběry okresů Děčín, Teplice a Litoměřice. V této konkurenci obsadili v celkové tabulce druhé místo a postoupili na krajské finále pro nejlepší okresy celého kraje. Na turnaji se utkaly okresní výběry Litoměřic, Ústí nad Labem, Chomutova a Loun. V této konkurenci nestačil náš výběr pouze na výběr Chomutova a umístil se na skvělém 2. místě, což je velký úspěch.

Turnaje se zúčastnili následující hráči:

Filip Štolfa, Jakub Bubla, Matyáš Srp, Ondřej Lank (Brná), Matěj Šmahel, Jan Richter, Ondřej Hubka, Petr Ptošek (Neštěmice), Josef Duna, Alex Vávra, Tomáš Zopf (Trmice), Jaroslav Souček (Vaňov).

Hodnocení trenérů:

Kluci odvedli velmi dobré výkony s velkým nasazením a touhou se prosadit. Někteří hráči dosahují skutečně velmi slušných individuálních dovedností, ostatní jsou zase velcí bojovníci a tým se tak výborně doplňoval. Možná je škoda, že jsme narazili na OFS Chomutov hned v prvním zápase, než si kluci zvykli na vysoké tempo, prohrávali jsme 1:4 a zápas se nám již otočit nepodařilo. Celkově ale klukům patří velká gratulace za celé své dvouleté reprezentování okresu Ústí nad Labem, děkujeme také mateřským oddílům, které se o hráče starají.

Fotogalerie: http://ofsusti.rajce.idnes.cz/Finale_Meziokresni_souteze_2016_2017_-_U12%2C_Roudnice_nad_Labem%2C_27.4.2017/

 

Miroslav Vlasák, předseda KM OFS Ústí nad Labem