Vážení sportovní přátelé a příznivci nejrozšířenějšího kolektivního sportu u nás - fotbalu.

Jak jistě víte, k této hře je zapotřebí dvou družstev, která se snaží dostat do soupeřovy branky "kulatý nesmysl". Na to, aby tomu tak bylo dovoleným způsobem, dohlíží při uplatňování pravidel rozhodčí.

Sportovci svoji aktivní činnost končí z věkových, pracovních, rodinných či zdravotních důvodů. Nejinak je tomu i u rozhodčích. Aby nedocházelo k situacím, kdy je rozhodčích nedostatek a kluby jsou nuceny odřídit utkání dobrovolníky z vlastních řad, hledáme zájemce o tuto funkci pro řízení utkaní OFS Liberec.

Tato činnost je honorována dle sazebníku odměn FAČR pro příslušné soutěže. Přihlásit se mohou všichni, kteří dovršili věku 15 let. Muži, ženy, chlapci, dívky, aktivní sportovci, bývalí sportovci i ti, kteří sledují fotbal pasivně u televize nebo v roli diváka na stadionech a mají zájem být účastni aktivně.

Z řad okresních rozhodčích se několik borců vypracovalo postupně přes krajské soutěže pro řízení utkání divize a ČFL. V současné době má náš okres zastoupení i v profesionálních soutěžích 1. a 2. ligy v pozici jednoho hlavního rozhodčího a dvou asistentů.

Máte-li zájem státi se rozhodčím fotbalu, neváhejte a přihlaste se na e-mailové adrese: info@ofsliberec.cz (sekretariát - Rina Havlíčková) nebo nadas06@seznam.cz (předseda KR - Zdeněk Nádeník).

Sportu zdar a fotbalu zvlášť