Cena dr. Jíry je nejvyšším oceněním v rámci FAČR pro funkcionáře, kteří se svojí celoživotní prací významně zasloužili o rozvoj fotbalu ve svém regionu. Před fotbalovým utkáním divize C mezi Náchodem a Dvorem Králové mu tuto cenu předali předseda OFS Náchod Ing. Petr Vítek, předseda KHKFS  Václav Andrejs a místopředseda KHKFS a prezident klubu FK Náchod Ing. Milan Vik.

Pan Petr Hummler je celoživotním fotbalovým nadšencem, dlouhá léta pracoval nejdříve jako trenér mládeže, později jako sekretář a člen výkonného výboru v klubu FK Náchod, kde ještě v současné době zastává funkci pokladníka. Později začal pracovat pro OFS Náchod, kde byl lektorem pravidel fotbalu v rámci Komise rozhodčích a jeho místopředsedou později i členem Výkonného výboru OFS Náchod, vychoval hodně kvalitních rozhodčích z našeho regionu. Postupně se stal členem Krajské komise rozhodčích a následně i členem Výkonného výboru Východočeského oblastního fotbalového svazu. V rámci Královéhradeckého krajského fotbalového svazu je dnes členem Disciplinární komise.

 

Jeho celoživotním koníčkem byla a dodnes je funkce rozhodčího fotbalu zejména v krajských soutěžích a této vášni se věnuje více než 40 let, dnes na úrovni okresu. Působil v roli Delegáta svazu v krajských soutěžích a v této roli pomáhá dodnes Okresnímu fotbalovému svazu v Náchodě.

 

Za Okresní fotbalový svaz Náchod i za Královéhradecký krajský fotbalový svaz mu touto cestou chceme poděkovat za vše, co pro fotbal v našem regionu udělal a věříme, že ještě udělá, pokud dovolí zdraví, protože elánu má stále dostatek.

Cena dr.Jíry pro p.Petra Hummlera

Cena dr.Jíry pro p.Petra Hummlera