Výsledky venkovních přeborů výběrů OFS kategorie U11 a U12 28.9.2017 Ve Rtyni a Úpici 

Kategorie U11:

OFS TU U11  – OFS NA U11       4 : 9 (1 : 4)

Branky: Vlček Štěpán 2 x, Kostlán Adam Kevin 2 x, Zelený Tomáš 2 x, Mútsch Marek  2x, Kindl Tomáš 1 x

OFS JC U11 A – OFS NA U11 A                8 : 9   (4 : 2)

Branky: Kostlán Adam Kevin 3 x, Zelený Tomáš 2 x, Lácha Matěj 1 x, Mútsch Marek 1 x, Kindl Tomáš 1 x, Havelský Jan 1 x

OFS HK U11 A – OFS NA U11 A              9 : 5   (4 : 2)

Branky: Vlček Štěpán 2 x, Kaufman Patrik 1 x, Frydrychová Tereza 1 x, Lácha Matěj 1 x

OFS NA U11 A – OFS RK U11 A              4 : 20   (2 : 10)

Branky: Resl Vojtěch 1 x, Kaufman Patrik 1x, Lácha Matěj 1 x, Havelský Jan 1

Tabulka U11 po 1. kole :

1. OFS Rychnov n.K. 4 4 0 0     58 : 15              12 bodů

3. OFS Hradec Kr.  4 3 0 1     50 : 23    9 bodů

1. OFS Náchod   4 2 0 2     27 : 41            6 bodů

4. OFS Jičín   4 1 0 3     30 : 52      3 body

5. OFS Trutnov   4 0 0 4     17 : 51              0 bodů

Trenéři Tomáš Strnad, Martin Vlček, Radek Rak :

Na státní svátek svatého Václava 28.9.2017 jsme se zúčastnili prvního ze dvou venkovních turnajů kategorie U11 ( ročník narození hráčů 2007 ) ve Rtyni v Pokrkonoší. Turnaje se zúčatnily fotbalové výběry okresních fotbalových svazů z Jičína, Rychnova nad Kněžnou, Hradce Králové, Náchoda a domácích borců z Trutnova. 

Turnaj se hrál dle pravidel krajského přeboru starších přípravek, tudíž každý výběr OFS musel sestavit dvě družstva a ty se navzájem utkala mezi sebou. Výsledky těchto poločasů se sčítaly a nakonec o zisku třech bodů do tabulky rozhodlo tedy celkové brankové skóre.

V prvním zápase jsme se narazili na domácí výběr borců z Trutnovska. Lepší rozjezd jsme si nemohli přát. Dařila se kombinace, nahrávky a výsledkem byly krásné branky v sítích soupeřů. Utkání jsme s přehledem dovedli do vítězného konce.

Ve druhém utkání na nás čekal výběr okresu Jičín. Do utkání jsme nevstoupili tak dobře a museli bojovat opravdu až do posledních sekund zápasu, abychom v celkovém skóre nakonec vyhráli o jediný gól. V tomto utkání rozhodla chuť a vůle výsledek otočit. To se podařilo a na hráčích byla vidět obrovská radost.

Třetí zápas jsme sehráli s týmem z Hradce Králové. V zápase, který byl bojovný od samého začátku jak z naší strany tak i ze strany soupeře, kdy útoky se střídavě doslova valily na oba gólmany a ty doslova a do písmene čarovali a všem ukazovali své umění. Byl to asi náš nejlepší výkon na turnaji, ale smolný v koncovce. Neproměnili jsme více šancí, které jsme si vypracovali a soupeř tuto naši nemohoucnost dokázal potrestat. Vítězem tohoto utkání byl výběr OFS Hradec Králové.

V posledním utkání turnaje jsme narazili na suverénní tým z Rychnova nad Kněžnou, který v turnaji neztratil ani bod a všem soupeřům doslova a do písmene naděloval. Bohužel nepodařilo se nám navázat na předchozí utkání. Úvod zápasu nám v celku vyšel, kdy jsme dokázali pohlídat nebezpečné hráče, nepustit je do kombinace. Ale potom již na naše kopačky pomalu začala padat únava a soupeř, který měl na střídačce více hráčů nás začal přehrávat. Na hráčích ale již byla vidět únava z celého turnaje a tak se z naší hry vytratila rychlost, dynamika a celkově lehkost pohybu, kterým jsme oplývali na začátku turnaje. Naši borci bojovali statečně až do konce, ale nakonec se museli sklonit před soupeřem a pogratulovat mu k vítězství.“

V turnaji jsme tedy skončili na bronzovém stupínku za dvě vítězství a dvě porážky.

V tomto turnaji nás reprezentovali :Honza Havelský, Matěj Lácha a Tomáš Zelený z MFK Nového Města nad Metují, Terka Frydrychová, Tomáš Kindl a Štěpán Martinec ze Slovanu Broumov, Mára Mütsch z SK Rozkoš Česká Skalice, Kuba Rak, Štěpán Vlček, Adam Kostlán a bratři Wihanové Matyáš a Tadeáš z TJ Velké Poříčí, Míša Podhajský, Danny Kašpar, Patrik Kaufman a Vojta Resl z SK Červený Kostelec.

 

Kategorie U12:

OFS TU  –  OFS NA   0:2
B: Libich, Novotný

OFS JC  –  OFS NA   0:3
B: Hovorka, Panchartek, Novotný

OFS HK  –  OFS NA  1:2
B: Heerkens, Panchartek

OFS NA   –  OFS RK  3:2
B: 2x Hemelík, Heerkens

Tabulka po 1. kole
1. OFS Náchod                  12b. 10:3
2. OFS Hradec Králové         9b.  9:3
3. OFS Jičín                          6b.  9:9
4. OFS Rychnov n. K.            3b.  7:11
5. OFS Trutnov                    0b.  1:10

Trenéři Tomáš Balucha a Petr Havlík :

Fotbalové výběry OFS Náchod vstoupili do nové sezóny. Kategorie U12 hrála 28.9.  na turnaji v Úpici.

V prvním utkání proti OFS Trutnov se kluci hledali a vázla kombinace s přechodem do útočné fáze, přesto utkání vyhráli 2:0. V druhém utkání proti OFS Jičín se nám dařilo střelecky, výhra 3:0. V utkání s OFS Hradec Králové se hrálo důrazně a převážně na středu hřiště, přesto jsme byli šťastnější a vyhráli jsme 2:1. V posledním utkání s OFS Rychnov n/K jsme nezačali zrovna dobře, jeden hráč nenastoupil ze zdravotních důvodů a další se zranil hned v úvodu, o neproměněné penaltě ani nemluvě, přesto kluci ukázali obrovské odhodlání a touhu po vítězství, důrazem a chytrostí dokázali vyhrát 3:2. Kluci dnes předvedli výborné nasazení a chuť do hry i přesto, že v rozestavení 7+1 hrají krátce. Pochvala pro všechny.

OFS Náchod reprezentovali:

FK Jaroměř - Kašpar Roman, Karel Jirka, Bělohlávek Matěj, Hemelík František, Libich Matyáš

MFK Nové Město nad Metují - Matouš Pavel, Uhlíř Jakub

Slovan Broumov - Netík Martin, Heerkens Joeri, Hovorka Lukáš

TJ Červený Kostelec - Kašpar Adam, Panchartek Jonáš

SK Rozkoš Česká Skalice - Novotný Štěpán, Krátký Damián, Vítek Denis

 


 

 

 

Venkovní přebory výběrů U11 a U12

Venkovní přebory výběrů U11 a U12