Výsledky turnaje ZHL výběrů OFS kategorie  U11 a U12 6.1.2018 v Lázních Bělohrad 

Kategorie U11:      

OFS TU U11  – OFS NA U11       1 : 5

Branky:  Kostlán 3x, Mütsch, vlastní

OFS JC U11 A – OFS NA U11 A                0 : 3 

Branky: Zelený, Vlček, Geisler 

OFS HK U11 A – OFS NA U11 A              1 : 1  

Branky: Zelený 

OFS NA U11 A – OFS RK U11 A              2 : 8

Branky: Resl, Zelený 

Tabulka U11: 

1. OFS Rychnov n. Kn.                   4       4       0       0       26 – 7         12 bodů

2. OFS H. Králové                           4       2       1       1       11 – 9            7 bodů

3. OFS Náchod                                4       2       1       1       11 – 10         7 bodů

4. OFS Jičín                                     4       1       0       3         8 – 14         3 body

5. OFS Trutnov                                4       0       0       4         5 – 21         0 bodů

Trenéři Tomáš Strnad, Jakub Svoboda :

„K našemu jedinému turnaji ZHL jsme zavítali do Lázní Bělohrad. Hned na úvod nás čekal silný výběr OFS Hradec Králové. Byli jsme plni očekávání, co kluci po vánoční přestávce předvedou. Od prvních vteřin utkání bylo vidět, že jim fotbal přes svátky asi hodně chyběl, neboť na soupeře vletěli s neskutečnou chutí a nasazením. Naše dominance byla natolik velká, že jsme v 1. polovině utkání soupeře skoro nepustili na naši polovinu. V přímém rozporu však bylo naše zakončení. Zahazovali jsme jednu velkou šanci za druhou. Kdybychom vedli 7:0, nikdo by se nemohl divit, jenže na kdyby se nehraje a za naše neproměňování nás stihl krutý trest. Soupeř se po 10 minutách hry podíval teprve asi podruhé na naši polovinu a po dlouhém autovém vhazování skóroval. Tento moment posadil soupeře tzv. na koně, naše dominance se vytratila a utkání se herně vyrovnalo. Nakonec se nám po několika šancích podařilo vyrovnat i skóre. Nicméně více už jsme s výsledkem udělat nedokázali a to nás ještě v poslední minutě dvěma skvělými zákroky zachránil Páťa v bráně. V druhém utkání jsme nastoupili proti domácímu výběru OFS Jičín. Byli jsme jednoznačně lepším družstvem. Chlapci se dokázali prosazovat ve hře jeden na jednoho i kombinačně a hlavně se nám podařilo prolomit střelecké trápení. Vítězství 5:1 tak bylo naprosto zasloužené a mohlo být i vyšší. Ve třetím utkání jsme poměřili síly s výběrem OFS Trutnov, a ač jsme byli herně lepším týmem, opět se nám začala vkrádat na sálovky nervozita v zakončení. Nicméně i tak jsme soupeře porazili 3:0. V posledním zápase se tedy rozhodovalo o konečném umístění v turnaji. Pokud jsme chtěli celkově vyhrát, museli jsme bezpodmínečně zvítězit v tomto zápase. Remíza by znamenala 2. místo a prohra by nás odsoudila k čekání na výsledek zápasu OFS Hradec Králové. Na hráčích byla vidět motivace a touha vyhrát tento turnaj. Proto také plni odhodlání vlétli do zápasu. Po obrovských individuálních chybách jsme však už po 1. minutě prohrávali 2:0 a za další 3 minuty to bylo již 4:0 a o osudu zápas tak bylo rozhodnuto. Hráčům ale patří pochvala za to, že to nezabalili a snažili se až do poslední vteřiny. Konečný výsledek 8:2 vypadá hodně jednoznačně. Nutno objektivně přiznat, že soupeř byl lepší, ale je škoda, že jsme mu to tolik ulehčili svými chybami.
Na závěr bychom chtěli všem hráčům poděkovat za úspěšné reprezentování našeho okresu a pochválit je za předvedenou hru. Snažili se po celý turnaj být velmi aktivní, nebáli se hrát jeden na jednoho a i když jsme měli velké rezervy v zakončení, předváděli opravdu skvělé výkony. Zároveň bychom chtěli poděkovat rodičům a to nejen za dopravu, ale i za podporu, které se našemu výběru od nich dostalo.

 

Kategorie U12:

OFS HK U12 – OFS NA U12                  2 – 1

Branky: Novotný 

OFS NA U12 – OFS JC U12                   4 – 2

Branky: Karel 2x, Novotný 2x 

OFS TU U12 – OFS NA U12                  0 – 3

Branky: Novotný 2x, Hovorka 

OFS NA U12 – OFS RK U12                  5 – 4

Branky: Novotný 3x, Matouš, Herkens

Celková tabulka U12:

1. OFS H. Králové                 4       4       0       0                 11 – 6         12 bodů

2. OFS Náchod                      4       3       0       1                 13 – 8           9 bodů

3. OFS Jičín                           4       1       0       3                 10 – 13         3 body

4. OFS Trutnov                      4       1       0       3                   6 – 9           3 body

5. OFS Rychnov                    4       1       0       3                   8 – 12         3 body

 

Nejlepší střelec:   Štěpán Novotný / OFS Náchod /    8 branek

Trenéři Tomáš Balucha a Petr Havlík :

„U12 OFS Náchod odehrály halový turnaj 6.1.2018 v Lázních Bělohrad. V prvním utkání jsme se utkali s rivalem OFS HK, utkání bylo velice vyrovnané a tak branka na 1:2 v samém závěru nás hodně mrzela. Do druhého utkání s OFS Jičín kluci vstoupili aktivně a po celé utkání kontrolovali hru - 4:2. Ve třetím utkání s OFS Trutnov  jsme hráli velice aktivně, ale nedařilo se nám vstřelit branku. Až v samém závěru se podařilo 3x skórovat a tak výsledek 3:0 je pro soupeře milosrdný. Poslední utkání proti OFS RK, jsme začali velice laxně a soupeř pohodlně vedl 0:3, přesto jsme po nevídaném obratu zvítězili 5:4.“

 

Dnes reprezentovali Heerkens ,Hovorka (Broumov), Matouš, Uhlíř (Nové Město n/M), Zemek, Danihel (Police n/M), Libich, Karel (Jaroměř), Novotný (Č.Skalice)

Turnaj ZHL U11 a U12 6.1. v L.Bělohrad

Turnaj ZHL U11 a U12 6.1. v L.Bělohrad